Bergen op Zoom beschikt over 1 bioscoop. Deze bioscoop is een onderdeel van C-Cinema. Een keten met in totaal 3 vestigingen. De andere vestigingen van deze keten vind je in Roosendaal en Etten-Leur. De Bioscoop in Bergen op Zoom heet: “Cinema Kiek in de Pot”. Deze naam heeft de bioscoop te danken aan de ligging. De bioscoop vind je namelijk in de buurt van het “Kijk in de Pot” park. Om specifieker naar de ligging te kijken, aan de ene zijde vind je de reactie plas de Binnenschelde. Aan de andere kant vind je overdekt winkelcentrum De Watertuin. Dit winkelcentrum beschikt tevens over een “leisure” gedeelte. Je vind er dus niet enkel een (AH) supermarkt maar ook een bowling!

Over C-Cinema Kiek in de Pot

Cinema Kiek in de Pot is een zogenoemde service bioscoop. Bij een service bioscoop staat service hoog in het vaandel. Zo vind je er extra comfortabele stoelen, extra beenruimte en een tafeltje waar je de mogelijkheid hebt om tijdens de film eten of drinken te bestellen. Verver zijn de stoelen een beetje gekanteld waardoor je een extra relaxte houding hebt. Om het beeld goed te kunnen zien hangt het beeld hoger dan je misschien gewend bent. Tot slot beschikt de bioscoop over moderne projectoren met 3D installatie. Alle 6 zalen beschikken over Dolby 7.1 geluid. Tevens zijn alle zalen toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contact en parkeren

De bioscoop in Bergen op Zoom vind je aan de burgermeester van de Laarstraat 25 te Bergen op Zoom. Postcode: 4615 PB

Telefoon: 0164-254886
E-mail: cinema@c-cinema.nl

De bioscoop beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid. Parkeren op het terrein van C-Cinema Bergen op Zoom is gratis.

Vouchers

Bioscoop Bergen op Zoom accepteert diverse vouchers waaronder De Nationale Bioscoopbon, Bioscoop Cadeau en Bioscoop Cadeau Compleet. Deze vouchers zijn geldig op alle reguliere voorstellingen. Madiwo is enkel geldig op maandag tot en met donderdag.