HBO GO

HBO GO wordt is sinds begin 2012 in Nederland aangeboden. Echter is het marktaandeel van HBO GO in Nederland vrij minimaal. Mensen kiezen voornamelijk voor streamingdiensten zoals Netflix, Videoland of Pathé Thuis. HBO GO is momenteel alleen beschikbaar voor Ziggo klanten.

Aanbod HBO

Via HBO GO kijk je programma’s van de Amerikaanse televisie zender HBO. HBO is onder andere bekend van series zoals The Sopranos, Game of Thrones en Treme. 

Vanwege de minimale vraag naar deze streamingdienst is het aanbod in Nederland ook vrij beperkt. HBO GO maakt deel uit van Ziggo Movies & Series pakket L en pakket XL. Ziggo Movies & Series L is gratis wanneer je Internet en TV van Ziggo gebruikt i.c.m. een Vodafone abonnement. Heb je geen Vodafone abonnement, dan is betaald pakket Movies & Series XL een optie. Aan dit pakket hangt een prijskaartje van 11,95 euro per maand.

HBO NOW

Zelf biedt HBO de mogelijkheid om HBO NOW te bestellen. met HBO Now kijk je via je pc of laptop door middel van je browser online het aanbod van de Amerikaanse zender.

Minpunt: het lijkt niet mogelijk te zijn voor mensen buiten Amerika om deze dienst online te bestellen. Gebruikers van een VPN kunnen gebruik maken van een Amerikaanse server en zo de dienst a 14,99 dollar per maand bestellen.