Videoland

Videoland is een opkomende online streamingdienst welke eigendom van RTL is. Mede hierdoor vind je op Videoland naast een groot aanbod films en series ook de beste RTL programma’s op Videoland. Het voordeel van deze streamingdienst ten opzichte van Netflix is het aanbod Nederlandse titels. Dit aanbod is op Videoland namelijk vele malen groter dan op Netflix.

Videoland Aanbod

Het Videoland aanbod is enorm. Op streamingdienst Netflix vind je voornamelijk internationale films en series. Videoland onderscheid zich door het grote aanbod films en series van Nederlandse bodem. Ook voor kijkers met jonge kinderen is het platform erg geschikt. Het aantal films en series geschikt voor kids ligt namelijk hoog. Een korte samenvatting van het aanbod op Videoland op moment van schrijven:

  • 728 Titels van Nederlandse bodem, zoals Mocro Maffia en de populaire serie Judas.
  • 281 Internationale series.
  • 697 Internationale films.
  • 160 Titels in de categorie Kids.

Videoland Abonnement

Wil je Videoland proberen? Je kunt het 2 weken gratis proberen. Bevalt de streamingdienst? Dan betaal je na deze periode 8,99 euro per maand. Met dit abonnement kijk je volledig recalmevrij op meerdere schermen tegelijk. 

Videoland Apps

Je favoriete films en series bekijk je op bijna ieder apparaat. Kijk eenvoudig via je browser op pc en laptop of via de apps die onder andere geschikt zijn voor Apple TV, Chromecast en Playstation 3 & 4.