YouTube premium

YouTube premium geeft je de mogelijkheid om advertentievrij gebruik te maken van YouTube, YouTube Music en YouTube Originals. 

YouTube Reclame

Zoals je ongetwijfeld weet komen er op YouTube vaak advertenties, ook wel reclame genoemd, voorbij. Dit tot grote ergernis bij veel gebruikers. Door te kiezen voor YouTube Premium kijk je geheel advertentievrij YouTube video’s. 

YouTube op de achtergrond

Met de gewone YouTube app is het op onder ander je smartphone niet mogelijk om ,zoals je bij Spotify gewend bent, de YouTube app op de achtergrond te laten draaien terwijl je gebruik maakt van de browser of social media apps zoals Facebook of Instagram. YouTube premium geeft je de mogelijkheid om YouTube op de achtergrond te laten draaien, zelfs offline (mits deze eerst gedownload zijn).

YouTube Music Premium

Met YouTube Music Premium luister je miljonen nummers zonder advertenties. De app geeft ook de mogelijkheid om nummers te downloaden en om nummers in een afspeellijst te zetten. Gedownloade nummers zijn ook offline te sluiten. 

YouTube Originals

YouTube Originals bevat origiele series en films van je favoriete YouTube sterren. Dit is premium content die alleen te bekijken indien je gebruik maakt van YouTube Premium.

YouTube Premium Abonnement

YouTube geeft gebruikers de mogelijkheid om de dienst 1 maand gratis te proberen. Na de proefperiode betaal je 7,99 euro per maand. Tot slot is er de mogelijkheid om te kiezen voor een gezindslidmaatschap. De kosten hiervan bedragen 17,99 euro per maand. Dit abonnement geeft de mogelijkheid om met 6 gezinsleden gebruik te maken van de dienst. (leeftijd 13+)