Pathe Thuis

Pathé thuis is het platform wanneer je eigenlijk graag naar de bioscoop wilt maar toch liever thuis blijft. De slogan luidt als volgt: “Het beste uit de bioscoop als eerste in huis”. Je bekijkt namelijk recent getoonde films uit Pathé bioscopen thuis op je favoriete apparaat. 

Aanbod

Er worden wekelijks nieuwe titels toegevoegd aan deze streamingdienst. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of Nederlands gesproken.

In tegenstelling tot Netflix vind je bij Pathé thuis geen series. 

Apparaten

De app is beschikbaar voor een groot aantal apparaten te weten:

– Mobiel (iOS, Android, Chromecast)
– Game consoles (Playstation 3 & 4, Xbox One)
– Smart TV (Philips, Samsung, Panasonic, LG en Sony)
– PC en Laptop

Pathé Thuis abonnement & kosten

De wijze waarop Pathé Thuis kosten berekent lijkt op de manier zoals men dat vroeger kende bij videotheken. Films worden op het platform namelijk veelal gehuurd. Een film huren kan vanaf 1,99 euro tot 5,99 euro. Na de betaling heb je vervolgens 48 uur lang toegang tot deze video. Er is ook de mogelijkheid om de film te kopen. In dit geval heb je online onbeperkt toegang tot de video. 

Het voordeel van deze methode is dat je enkel betaalt wanneer je een film wilt kijken. Kijk je veel films? Dan kan het behoorlijk in de papieren lopen. Is dat geval is een onbeperkte streamingdienst zoals Netflix misschien een beter idee.